Gorenje online prodavnica

Bezbednost
U postupku kupovine i plaćanja obezbeđujemo sigurnost i zaštitu od zloupotrebe vaših ličnih podataka. Koristimo odgovarajuća tehnološka i sistemska sredstva za zaštitu prenosa i čuvanje ličnih informacija, porudžbina i plaćanja.
Dostava
Pri naručivanju preko Gorenje online prodavnice, rok za dostavu je 3 do 5 radnih dana. Dostava bele tehnike, kao i po Vašoj želji unos kupljenih proizvoda u Vaš stan, je besplatna. Isporuka malih kućnih aparata vrednosti iznad 3.000 RSD je besplatna.
Garancija
Svi proizvodi u prodaji Gorenje online prodavnice imaju garanciju uvoznika, odnosno proizvođača, i obezbeđeno servisiranje i rezervne delove u Srbiji.

Više informacija

Bezbednost

U postupku kupovine i plaćanja obezbeđujemo sigurnost i zaštitu od zloupotrebe vaših ličnih podataka. Koristimo odgovarajuća tehnološka i sistemska sredstva za zaštitu prenosa i čuvanje ličnih informacija, porudžbina i plaćanja.

Gorenje je sertifikovan trgovac od strane banaka i sa bankom ima sklopljen ugovorni odnos. Gorenje je sa PROVAJDEROM dogovorilo uslugu za bezbedno primanje porudžbina preko interneta.

Uz pomoć sistema uspostavljene su najviše bezbednosne mere za zaštitu vaših ličnih i finansijskih podataka koji se šalju preko interneta (brojevi platnih i kreditnih kartica, načini plaćanja). Za bezbednost i kodiranje podataka preko sistema koristi se bezbednosni protokol.

Kao kupac, vi ste odgovorni za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke. Takođe, garantujete za tačnost i istinitost svih poslatih informacija.

Rokovi isporuke i dostave

Pri naručivanju preko Gorenje online prodavnice, rok za dostavu je 3 do 5 radnih dana. Dostava bele tehnike, kao i po Vašoj želji unos kupljenih proizvoda u Vaš stan, je besplatna.

Isporuka malih kućnih aparata vrednosti iznad 3.000 RSD je takođe besplatna.

  • Dostava malih kućnih aparata u vrednosti ispod 3,000 RSD naplaćuje se 250 RSD za ceo račun (bez obzira na to koliko malih kućnih aparata je u korpi).

Naši dostavljači će Vas kontaktirati radi dogovora oko vremena isporuke.

U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem. Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju, i potvrđuje prijem robe potpisivanjem otpremnice, gde navodi svoje ime, datum preuzimanja robe i, ukoliko naručilac nije lično preuzeo uređaj, srodstvo koje ima sa naručiocem.

Garancija

Svi proizvodi u prodaji Gorenje online prodavnice imaju garanciju uvoznika, odnosno proizvođača, i obezbeđeno servisiranje i rezervne delove u Srbiji. Za više informacija o garanciji, uslovima i servisnom održavanju, pozovite broj Servisnog Call Centra Gorenje (0700 100 700). Kod garancije važe garancijski uslovi koji su navedeni u garancijskoj izjavi priloženoj uz svaki aparat. Garancija ne važi za potrošni materijal, baterije, kese za usisavanje itd. Garancija može da se realizuje uz kopiju računa i garancijsku izjavu. Sve fabričke nedostatke i kvarove koji nastanu u garancijskom roku Servis Gorenje će srediti besplatno. Servisiranje van garancije se obezbeđuje za proizvode na period od 7 godina, ako Zakon ne predviđa drugačije.

Garancija prestaje da važi u sledećim slučajevima:

  • neuvažavanje uputstva za upotrebu,
  • popravka koju je izvršilo nestručno lice,
  • ugradnja neoriginalnih rezervnih delova,
  • oštećenja koja su nastala zbog nemarnog rukovanja,
  • oštećenja nastala zbog mehaničkih udaraca od strane kupca,odnosno treće osobe,
  • nepravilne ugradnje aparata,
  • upotreba aparata u trgovinske ili profesionalne svrhe

U slučaju da su vam potrebne dodatne infrmacije u vezi sa garancijom, obratite se na: srbija.ip@gorenje.com, ili na broj telefona 0700 100 600. Ovim odredbama se ne ulazi u prava koje potrošač ima u skladu sa članom 54 Zakona o zaštiti potrošača.

Za sve proizvode robne marke Gorenje iz grupe velikih kućnih aparata (mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, frižideri, zamrzivači, mašine za pranje sudova, aparati za kuvanje, aspiratori) važi petogodišnja garancija na teritoriji Republike Srbije. Za sve druge proizvode (mali kućni aparati, televizori, mikrotalsne rerne, usisivači) važi zakonski propisana dvogodišnja garancija.