Life Simplified

VERUJEMO U JEDNOSTAVNIJI ŽIVOT

Gorenje je više od kućnih aparata. Kao brend, živimo u srcu doma i svakodnevnog života. Zato, naša misija je da pojednostavimo svakodnevne aktivnosti i život učinimo manje komplikovanim i omogućimo uživanje u njemu.

Verujemo da bi svaka inovacija koja dolazi iz Gorenja trebalo da život učini jednostavnijim i u važnim trenucima i u svakodnevnim sitnicama.

Neka Gorenje postane deo vašeg ličnog tima za podršku, što će vam omogućiti da potrošite manje vremena na svakodnevne rutine a da više vremena posvetite vašim najvoljenijim osobama.


Zašto baš Gorenje?

Dizajnerske kolekcije

Tražite nešto posebno? Pogledajte Gorenje dizajnerske kolekcije i izaberite onu koja najbolje odražava vašu ličnost i podržava vaš životni stil.

Priznanja za dizajn

Nagrađivani proizvodi iz Gorenja su napravljeni tako da u vašem životu smanjuju kompleksnost a da istovremeno budu dopadljivi zahvaljujući jednostavnom dizajnu koji je nenametljiv a ipak emotivan.

Korisni pomoćnici

Učinite život jednostavnijim upotrebom pametnih pomoćnika koji čine upotrebu Gorenje aparata i usluga još podesnijim.

Registrujte vaš aparat

Uživajte u pogodnosti koja proističe iz registracije vaše Gorenje kućnog aparata i uštedite vreme.

Garancija

Ostvarite 5-godišnju garanciju i budite spokojni pri kupovini velikih Gorenje kućnih aparata.

Često postavljana pitanja

Dobijte stručni savet o tome kako da na najbolji način iskoristite funkcionalnosti vašeg kućnog aparata.


BLOG POJEDNOSTAVLJEN ŽIVOT

Slavljenje pojednostavljenog života

Naša strast je eliminisanje kompleksnih stvari koje život nosi kako bismo mogli da uživamo u bezbrižnim momentima koji nam nešto znače. Stvoreni su od strane ljubitelja jednostavnosti, koji su doprineli kreativnim idejama, inspirativnim idejama i rešenjima koja su ih učinila najboljim za sve vas koji želite da projektujete sopstveni život.

Učinite život jednostavnijim. Uživajte u potpunosti.