Kontakt

Gorenje d.o.o., Beograd

Adresa: Cara Dušana 10a, 11000 Beograd
Call centar: 0700 100 700; 021 21 55 200
Internet prodaja:0700 100 600; 011 35 34 150

Direkcija: +381 11 35 34 131; Fax: + 381 11 35 34 111; E-mail: officebeograd@gorenje.com
Direktor : Boštjan Vodeb

Kontakt telefoni za servisna i opšta pitanja: 0700 100 700; 021 21 55 200


Ko smo mi?

Gorenje d.o.o. Beograd je osnovano 1997. godine kao domaće pravno lice sa poslovnim prostorijama koje se nalaze u Beogradu, na opštini Stari Grad, u ulici Cara Dušana 10a. Stari grad je istorijski i kulturni centar glavnog grada Srbije, tradicionalno sedište institucija i najvećih firmi u zemlji, što su uz najbolju infrastrukturnu povezanost sa ostatkom grada i blizinom najvažnijih beogradskih mostova samo neke od komparativnih prednosti koje lokacija našeg sedišta pruža. Gorenje d.o.o. Beograd , kao tržišni lider u prodaji velikih kućnih aparata u Srbiji, je samo jedno od 90 predstavništava Grupe Gorenje, koja u celom svetu zapošljava oko 11.000 ljudi.

Čime se bavimo?

Gorenje d.o.o. Beograd je generalni uvoznik i distributer proizvodnog i prodajnog programa Gorenja za područje Srbije, prema standardima kvaliteta i kontrole koji važe i za ostala evropska tržišta. Gorenje d.o.o. Beograd organizuje i realizuje servisnu podršku,prodaju rezervnih delova i postprodajnu uslugu kroz Gorenje servisnu mrežu i maloprodaju celokupnog asortimana Gorenje aparata kroz Gorenje Studio prodajne salone.

Prodajni asortiman proizvoda

Bogat asortiman Gorenje proizvoda čine: mašine za pranje i sušenje veša, sudomašine, frižideri i zamrzivači, aparati za kuvanje, mali kućni aparati i bojleri. Prodajni program je proširen Gorenje kuhinjama, sudoperama i keramikom koje se svojim kvalitetom izrade i dizajnom posebno izdvajaju na našem tržištu.

Naše komparativne prednosti

Gorenje d.o.o. Beograd uvozi i distribuira proizvode robne marke sa reputacijom dugom 68 godina koju odlikuje pre svega kvalitet, dugotrajnost i izuzetan dizajn proizvoda. Komparativne prednosti ,razvijane dugi niz godina, danas se ogledaju u:

  • uspešno uspostavljenoj vezi sa potrošačima na obostrano zadovoljstvo
  • velikoj fleksibilnosti, brzim i efikasnim odgovorima novim tržišnim zahtevima
  • kvalifikovanim,lojalnim i kvalitetno obučenim ljudima
  • dobro organizovanoj i razvijenoj logistici distributivne, prodajne i servisne mreže
  • jedinstvenom konceptu izložbeno-prodajnih salona – Gorenje Studio
  • izdavanju 5 godina garancije za velike kućne aparate
  • postavljanju ekoloških standarda u pogledu potrošnje energije i vode, kao i reciklirjućih materjala od kojih su uređaji napravljeni.

Naši kupci

Prodajna mreža Gorenje proizvodnog asortimana je diversifikovana i segmentirana izmedju kategorija

  • velikih sistema koji plasman proizvoda obavljaju kroz sopstvene lanace maloprodanih objekata (Tehnomanija, Emmezeta, Home Plus i drugi)
  • grosista koji plasman proizvoda obavljaju kroz sopstvenu veleprodaju i maloprodajne objekte (Spektar plus-Ivanjica, Tri O -Arandjelovac, Svetlost-Niš, Eurotehna-Novi Sad)
  • direktnih kupaca koji Gorenje proizvode nabavljaju direktno od Gorenja Beograd d.o.o.

Spisak prodajnih mesta širom Srbije možete videti ovde.

Spisak prodajnih salona Gorenje Studija možete videti ovde.


Gorenje Servisni centar

Gorenje servis je organizaciona jedinica u sklopu Gorenje d.o.o. Beograd ,sa sedištem u Novom Sadu. Ovoj, jednoj od najsavremenijih servisnih mreža u Srbiji, je poverena briga o pravilnom funkcionisanju Gorenje aparata u toku garancije i nakon njenog isteka. Prijava svih reklamacija vrši se centralizovano, pozivom na brojeve Gorenje servisnog centra 0700 100 700 ili 021 21 55 200, u kome se kreira baza svih prijava I dalje prosleđuje regionalnim centrima na realizaciju. Ugradnja originalnih Gorenje rezervnih delova od strane stručnog tima servisera su naša garancija za kvalitet i dugotrajnost aparata.Postprodajna usluga ovog servisa podrazumeva održavanje aparata unutar fabričkog kvaliteta, pružanju informacija kranjem korisniku, rešavanju skrivenih transportnih oštećenja i zbrinjavanju aparata po isteku životnog veka.


Gorenje Studio

Od 2006. godine Gorenje razvija i jedinstven koncept izložbenog salona, sopstvenu maloprodaju – Gorenje Studio, kojih trenutno ima 14 u Srbiji. Sa sloganom ”sve za dom na jednom mestu” Gorenje Studio predstavlja izložbu celokupnog asortimana Gorenja po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta. U njima se nalaze veliki i mali Gorenje kućni aparati , grejni i rashladni uređaji.

U jednom delu Studija nalazi se bogata ponuda Gorenje kuhinja sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.

Prisustvo slavina poznatih proizvodjača Blanco i Alveus kao i sudopera i keramike izuzetnog kvaliteta posebno doprinosi atraktivnosti ponude u našim objektima.

Od maja meseca 2011. god, Gorenje studio ima razvijenu, online kupovinu proizvoda preko sopstvene internet prodavnice.

Internet prodavnica pruža veliki broj pogodnosti. Svakog meseca očekuju Vas neverovatno povoljne mesečne akcije gde artikle možete dobiti na odloženo plaćanje.Pozivom na broj 0700 100 600 možete poručiti željene aparate u izboru preko 400 ponudjenih artikala. Poručene proizvode možete platiti tek kada Vam ,brzo i besplatno, budu dopremljeni na željenu adresu.

Spisak prodajnih salona Gorenje Studija možete videti ovde.