Korpa 

Gorenje Studio prodajni saloni

Sve za dom na jednom mestu

Posetite Gorenje Studio prodajne salone

Od 2006. godine Gorenje razvija jedinstveni koncept izložbenog salona, sopstvenu maloprodaju – Gorenje Studio. Uz slogan ”sve za dom na jednom mestu” Gorenje Studio predstavlja izložbu celokupnog asortimana Gorenja po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta. U njima se nalaze veliki i mali Gorenje kućni aparati, kao i grejni i rashladni uredjaji.

Od maja meseca 2011. god, Gorenje ima razvijenu elektronsku kupovinu proizvoda preko sopstvene online prodavnice.

Online prodavnica pruža veliki broj pogodnosti. Svakog meseca očekuju vas veoma povoljne mesečne akcije, u okviru kojih artikle možete dobiti na odloženo plaćanje. Pozivom na broj 0700 100 600 možete poručiti željene aparate, iz izbora od preko 400 ponudjenih artikala. Poručene proizvode možete platiti kada vam, brzo i besplatno, budu dopremljeni na željenu adresu.


Posetite Gorenje Studio prodajne salone


Načini plaćanja u Gorenje Studiju

Odloženo plaćanje

Iskoristite pogodnost i prilikom kupovine platite čekovima građana, na 12 mesečnih rata bez kamate. Prva rata dospeva na naplatu odmah. Odloženo plaćanje do 12 rata kreditnim karticama bez kamate:

  • Banka Intesa / Master Card, Visa kreditna kartica i American express kartice
  • Kreditnim karticama Komercijalne banke

Beskamatni "Gorenje 360 krediti":Beskamatni Gorenje 360 krediti realizuju se u Gorenje Studiju, bez potrebe odlaska u banku. Odlikuju se jedinstvenim uslovima: otplatom bez kamate, bez dodatnih troškova, bez učešća, na 12, 24 ili 36 rata. Krediti se odobravaju u roku od 24 sata, i to bez obaveze otvaranja bankovnog računa ili usmeravanja ličnih primanja na račun banke. Minimalna rata kredita iznosi 1.200 dinara, dok je maksimalni ukupni iznos kredita 1.000.000 dinara. Otplata se izvršava u jednakim mesečnim anuitetima, uplatom na račun NLB banke. Dokumentacija potrebna za podnošenje zahteva za kredit je:

Za više informacija o Gorenje 360 kreditu, kliknite ovde.

Platne kartice

Moguće je plaćanje izvršiti putem sledećih vrsta kartica:

  • Debitne: Dina, VISA elektron i Maestro.
  • Kreditne: American Express, VISA i Master, čiji korisnici trenutno imaju mogućnost kupovine na 6 rata bez kamata.

Virmansko plaćanje

Nakon što se kreirali predračun sa željenim proizvodima, biće Vam poslat mejl sa potvrdom kreiranja narudžbenice nakon koje će vam se naš zaposleni javiti. Takođe, predračun možete preuzeti lično u Gorenje Studiju. Po uplati predračuna, bićete kontaktirani od strane naših zaposlenih, radi preuzimanja ili isporuke plaćenih artikala.

Putem administrativne zabrane

Putem administrativne zabrane na lična primanja, moguće su kupovine do 12 mesečnih rata bez kamate. Ovaj vid kupovine važi za pravna lica sa kojima je zaključen ugovor o saradnji.
Prodavac izdaje račun, što je sa garancijskim listom validan dokaz o kupovinu u slučaju reklamacije ili servisne intervencije.Ukoliko želite da preuzmete formular administrativne zabrane za sindikalnu prodaju, kliknite ovde. Za više informacija o kupovini putem administrativne zabrane, možete nas kontaktirati na e-mail adresu officebeograd@gorenje.com.

Rokovi isporuke i dostave

U želji da izađemo u susret očekivanjima naših kupaca, dostava svih proizvoda kupljenih u Gorenje Studiju je besplatna do 50 km udaljenosti na teritoriji Republike Srbije. Pre dostave kontaktiraćemo vas radi usaglašavanja oko vremena isporuke. Zbog vanredne situacije u zemlji rok isporuke je do 7 radnih dana. Biće uložen sav napor da porudžbina bude dostavljena u najkraćem mogućem roku. Ukoliko iz bilo kog razloga isporuka nije moguća u navedenom roku, moguće je da rok bude produžen uz dogovor i saglasnost kupca.

  • Isporuke se ne vrše nedeljom.
  • Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.
  • U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem.

Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju, i potvrđuje prijem robe potpisivanjem dokumenta - Kućna dostava, što dokazuje svojim potpisom na pomenutom dokumentu. Preporučujemo da se na licu mesta isporučeni proizvodi otpakuju i pregledaju kako biste bili sigurni da su aparati isporučeni ne oštećeni i u ispravnom stanju.