HISENSE GORENJE CLUB APLIKACIJA

HISENSE GORENJE CLUB APLIKACIJA
SVI VAŠI RAČUNI, PROIZVODI I GARANCIJE NA JEDNOM MESTU

 

Hisense Gorenje Club mobilna aplikacija čuva sve informacije vezane za vaše Gorenje i Hisense aparate – fiskalne račune, garanciju, informacije o proizvodima, uputstva i savete, kao i lak pristup korisničkoj podršci.

Laka je za korišćenje pa tako u samo par koraka možete registrovati svoj Gorenje ili Hisense aparat jednostavnim skeniranjem QR koda na aparatu i slikanjem fiskalnog računa. Na taj način će svi oni papiri koji se tokom vremena izgube biti na jednom mestu, uvek dostupni. Moći ćete uvek da vidite uslove i period garancije, tehničke detalje uređaja, datum kupovine i sve ostale informacije koje se inače nalaze na nekoliko različitih papira.

Preuzmite Hisense Gorenje Club aplikaciju za Android ili iPhone klikom na ikonicu ispod i prestanite da brinete o tome gde vam stoje garancije i fiskalni računi kućnih aparata:

 


POČETNI EKRAN

Glavni ekran navigacije sadrži lak pristup svim opcijama – registracija uređaja, moji uređaji i garancija, kao i pristup korisničkoj podršci.

 

REGISTRACIJA UREĐAJA

Jednostavno registrujte svoj Gorenje ili Hisense uređaj na aplikaciju. Svoj uređaj možete registrovati na dva načina: Skeniranjem QR koda sa aparata koji će automatski povući informacije o uređaju ili ručnim unošenjem podataka.

 

 

MOJI UREĐAJI

Imajte uvid uvid u registrovane proizvode kroz kategoriju „Moji uređaji“.Podaci koji su dostavljeni u procesu prijave proizvoda nalaze se u detaljnom prikazu proizvoda. Na osnovu izabranog proizvoda, korisniku je automatski dodeljena garancija za proizvod, dodatna garancija i, ukoliko postoji, dodatna garancija na deo uređaja.

 

 

PODRŠKA

Kroz Hisense Gorenje Club aplikaciju imate lak pristup korisničkoj podršci za brendove Hisense i Gorenje.