Vreme je za online kupovinu

VREME JE ZA ONLINE KUPOVINU
SAMO NA WEBSHOPU POPUST 5,000 RSD ZA UREĐAJE PREKO 40,000 RSD


Vreme je za online kupovinu

Gorenje webshop je pravo mesto za laku kupovinu i uštedu vremena, uz potpune informacije o širokom asortimanu aparata za domaćinstvo.

Pored vašeg vremena štedimo i vaš novac, uz 5.000 RSD popusta na svaki aparat vrednosti preko 40.000 RSD na našoj online prodavnici. 

Promotivni kod se može iskoristiti u periodu od 1.08. do 21.08.2022.

 

 

 

Kako do popusta?

Nakon odabira aparata koje želite da kupite, pre plaćanja je potrebno u polje naslovljeno sa "Promotivni kod" uneti:

GORENJEBON5000

Kupujte bezbedno u bilo kom trenutku

Zahvaljujući online kupovini naručivanje Gorenje proizvoda moguće je u svakom trenutku i sa bilo kog mesta. Danas je promenjeno samo to što vas pozivamo da kupovinu obavite iz udobnosti vašeg doma. Tako ćete osim uštede vremena i zagarantovane sigurnosti pridodati i prekopotrebnu bezbednost vas i članova vaše porodice.

Dobrodošli u Gorenje online prodavnicu, gde možete pronaći aparate vrhunskog kvaliteta po odličnim cenama. Što je još važnije, online prodavnica je otvorena 24/7, što znači da možete kupovati bilo kada i bilo gde, što će vam ostaviti više slobodnog vremena koje možete provesti sa vašim najmilijima.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Uz svu sigurnost obrade vaših podataka i transakcije, nudimo vam i besplatnu dostavu na vašu adresu za kupovine vrednosti preko 3.000 dinara.

Sve sa ciljem da olakšamo vašu kupovinu i pojednostavimo vaš život.

 

Kupovinu možete obaviti i putem telefona

Call centar internet prodaje

0700 100 600 / 011 3534 150

Gorenje online prodavnica >>
Pomoć pri kupovini >>
Opšti uslovi poslovanja >>

SIGURNA I BRZA DOSTAVA VAŠEG GORENJE UREĐAJA

Opustite se uz sigurnu isporuku

Isporuku velikih uređaja vrše naši vozači, u specijalnim vozilima namenjenim za dostavu uređaja. Usluga dostave obuhvata unos uređaja u stan, otpakivanje uređaja i mogućnost uvida i proveru fizičkog stanja. U želji da izađe u susret očekivanjima svojih kupaca, dostava svih proizvoda kupljenih preko Gorenje online prodavnice je besplatna za porudžbine u iznosu većem od 3.000 RSD. Za porudžbine u iznosu manjem od 3.000 RSD troškovi isporuke iznose 250 RSD. Pre dostave ćemo vas nazvati radi usaglašavanja oko vremena dostave.