Korpa 

Vreme je za online kupovinu


Vreme je za online kupovinu

Gorenje webshop je pravo mesto za laku kupovinu i uštedu vremena, uz potpune informacije o širokom asortimanu aparata za domaćinstvo.

Pored vašeg vremena štedimo i vaš novac, uz 5.000 RSD popusta na svaki aparat vrednosti preko 40.000 RSD na našoj online prodavnici. 

Promotivni kod se može iskoristiti u periodu od 10.01. do 31.01.2022.

Ponuda se ne može kombinovati sa već postojećim akcijama i popustima.

 

 

Kako do popusta?

Nakon odabira aparata koje želite da kupite, pre plaćanja je potrebno u polje naslovljeno sa "Promotivni kod" uneti:

GORENJEBON5000


Kupujte bezbedno u bilo kom trenutku

Zahvaljujući online kupovini naručivanje Gorenje proizvoda moguće je u svakom trenutku i sa bilo kog mesta. Danas je promenjeno samo to što vas pozivamo da kupovinu obavite iz udobnosti vašeg doma. Tako ćete osim uštede vremena i zagarantovane sigurnosti pridodati i prekopotrebnu bezbednost vas i članova vaše porodice.

Dobrodošli u Gorenje online prodavnicu, gde možete pronaći aparate vrhunskog kvaliteta po odličnim cenama. Što je još važnije, online prodavnica je otvorena 24/7, što znači da možete kupovati bilo kada i bilo gde, što će vam ostaviti više slobodnog vremena koje možete provesti sa vašim najmilijima.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Uz svu sigurnost obrade vaših podataka i transakcije, nudimo vam i besplatnu dostavu na vašu adresu za kupovine vrednosti preko 3.000 dinara.

Sve sa ciljem da olakšamo vašu kupovinu i pojednostavimo vaš život.

 

Kupovinu možete obaviti i putem telefona

Call centar internet prodaje

0700 100 600 / 011 3534 150

Gorenje online prodavnica >>
Pomoć pri kupovini >>
Opšti uslovi poslovanja >>

SIGURNA I BRZA DOSTAVA VAŠEG GORENJE UREĐAJA

Opustite se uz sigurnu isporuku

Isporuku velikih uređaja vrše naši vozači, u specijalnim vozilima namenjenim za dostavu uređaja. Usluga dostave obuhvata unos uređaja u stan, otpakivanje uređaja i mogućnost uvida i proveru fizičkog stanja. U želji da izađe u susret očekivanjima svojih kupaca, dostava svih proizvoda kupljenih preko Gorenje online prodavnice je besplatna za porudžbine u iznosu većem od 3.000 RSD. Za porudžbine u iznosu manjem od 3.000 RSD troškovi isporuke iznose 250 RSD. Pre dostave ćemo vas nazvati radi usaglašavanja oko vremena dostave.