Korpa 

EHF Euro 2022

SVI MOŽEMO DA BUDEMO ŠAMPIONI

PODRŠKA EKIPAMA I VAMA U KUĆI

Pridružite se šampionskom timu

Gorenje je već godinama unazad ponosni sponzor evropskog rukometa, a u ovoj godini svoju podršku smo dali muškom Evropskom rukometnom prvenstvu EHF EURO 2022. Pridružite se nama i našem Simplyfans navijačkom pokretu koji navija za svoje timove, dok ćemo mi biti vaša podrška u svakodnevnom životu. Priključite se timu izuzetnih Gorenje velikih i malih kućnih aparata koji vam olakšavaju život, kako biste vi imali više slobodnog vremena za uživanje u stvarima koje volite sa svojim najmilijima.

Odaberite šampionske aparate za svoj dom

Iskusite prvenstvo kao Simplyfan navijač

Simplyfans pokret je usmeren na sport, i to je razlog zašto Gorenje podržava njihovu strast i duh. Ukoliko volite rukomet, sportske šampione kao što je Nikola Karabatić i da navijate punim srcem onda se pridružite Simplyfans pokretu na simplyfans.eu. Iskusite zanimljiv sadržaj, izuzetne sportske ambasadore i nagradne kvizove sa Nikolom Karabatićem. Možda baš vi osvojite neku od Simplyfans nagrada!

 

Navijajte sa Simplyfans navijačima
 

Timovi su upravo završili grupnu fazu i neki od njih se sada pripremaju za glavnu fazu takmičenja koja počinje 20. januara. Veseli navijači širom Evrope povezani su kroz inovativnu i zabavnu Simplyfans kampanju i čekaju početak naredne runde takmičenja. Zaštitno lice ovogodišnje Simplyfans kampanje je ponovo Nikola Karabatić, jedan od najboljih rukometaša na svetu, čija snaga i pouzdanost oslikava ključne vrijednosti Gorenja i navijača širom Evrope.

Na turniru EHF EURO 2022 je učestvovalo 24 ekipe a 12 timova je ostalo u borbi za osvajanje prvenstva na terenima u Mađarskoj i Slovačkoj. Francuski rukometaš Nikola Karabatić, koji je Simplyfans ambasador, nastoji da osvoji svoj četvrti EHF EURO trofej nakon što ga je već osvajao 2006, 2010 i 2014. On je takođe igrač koji je zabeležio najviše nastupa na EHF EURO utakmicama u periodu od 2004. do 2022. – 63 da budemo precizni, postigavši 264 gola do sada. Tim sa najvećim procentom pobeda svih vremena, uzimajući u obzir sva takmičenja od 1994 do 2020, je Španija.

Bez obzira što se naš nacionalni tim nije kvalifikovao za drugu rundu takmičenja, hrabro su se borili i dali sve od sebe što mogu u ovom trenutku. Biti šampion znači biti uz svoj tim, i u pobedama i porazima. EHF EURO 2022 se i dalje nastavlja, i zato ostanimo povezani kroz inovativnu i zabavnu kampanju Simplyfans, jer će Gorenje i dalje pružati podršku timovima i navijačima, bez obzira na ishode utakmica.

Gorenje nije igrač koji lako odustaje i sigurno poznaje put kako se postaje šampion. Veoma popularna kampanja #simplyfans će ponovo okupiti navijačke snage širom Evrope sa sloganom “Svi možemo da budemo šampioni: Podrška ekipama i vama kod kuće”. Kako biste učestvovali, pozivaju vas da zapratite @gorenjesimplyfans i @gorenje_srbija društvene mreže gde se navijači povezuju kroz univerzalni jezik emotikona i učestvuju u kvizovima i zagonetkama kao što je pogađanje o kojoj zemlji učesnici se radi na osnovu četiri emotikona. Kreativne navijačke koreografije takođe nisu zaboravljene. Učesnici imaju mogućnost da osvoje brojne atraktivne poklone, kao i da navijaju za svoje timove sa tribina. Za sve novosti i informacije posetite web stranice www.simplyfans.eu i rs.gorenje.com kao i sve njihove društvene mreže.