Vaše mišljenje nam je važno

OCENI UREĐAJ I OSVOJI GORENJE APARAT

Svakog meseca nagrađujemo najkreativniju recenziju aparata

Da bismo vam pokazali koliko nam znače vaši utisci, rešili smo da svakog meseca obradujemo autora najkreativnije recenzije na našem sajtu jednim od Gorenje malih kućnih aparata.

Da li imate Gorenje uređaj? Ocenite ga!

Pomozite nam da razvijemo uređaje koji su jednostavni za korišćenje i koji olakšavaju svakodnevni život. Vaše iskreno mišljenje će takođe pomoći koji još uvek traže najbolje kućne uređaje za sebe. Recite svima njima i recite nama šta vam se najviše dopada kod uređaja, šta vam je posebno korisno, kao i ono što mislite da bi moglo da se unapredi.

Ne znate ID broj svog uređaja?

ID broj uređaja možete naći na garantnom listu koji ste dobili pri kupovini. Takođe, jednostavno možete naći svoj uređaj na našem sajtu.

Proizvod s upisanim modelom ne postoji. Molimo upišite tačnu modelnu oznaku.

Napravite svoj korisnički nalog i registrujte svoj Gorenje uređaj.

Uživajte u benefitima registracije uređaja. To je najkraći put do stručne podrške u slučaju problema sa uređajem. Takođe imate brz pristup uputstvima za korišćenje i korisnim sadržajima koji će vam pojednostaviti život. Na ovaj način, registracija uređaja je još lakša jer ćete imati sve informacije lako dostupne. Hvala što ste izabrali Gorenje uređaj. Mi verujemo da vam može olakšati život.

Ne znate ID broj svog uređaja, ali znate tačno kako izgleda? Pronađite svoj uređaj u kategorijama navedenim ispod i ostavite svoj komentar u odeljku "Recenzije"