Korpa 

Gorenje G·FORCE usisivači

G·FORCE Usisivači

Nova kolekcija

Nežni prema vama, nemilosrdni prema prašini

Vrhunski Gorenje G·force usisivači uz izrazito malu potrošnju energije omogućavaju visoko-efikasno čišćenje i tihi rad, ostavljajući jednu brigu manje i više vremena za uživanje.

Jednostavni za korišćenje i ergonomski oblikovani G·force usisivači, dostupni su u nekoliko linija - G·Force Lite, G·Force Plus i G·Force Pro. Nude mogućnost sakupljanja prašine u kesu ili posudu, i dostupni su u nekoliko različitih kombinacija boja, koje će odgovarati svakom ukusu. Zahvaljujući HEPA filtraciji, zagarantovani su superiorni rezultati usisavanja i čist vazduh, što će ceniti svi, a posebno oni koji pate od alergija, ili imaju malu decu i životinje... Kao i svako ko želi brzo i pametno rešenje za čist i uredan dom.

Dodatno, svi novi G·force usisivači kupljeni između 04.01.2021. i 31.12.2021. se mogu registrovati, čime se garancija produžava sa dve na čak pet godina - kliknite na link ispod i saznajte kako!


G·Force Lite

Za jednostavno usisavanje! Inovativna XpandZone četka sa dvostrukim X otvorom omogućava brže i efikasnije usisavanje prašine sa tepiha, tvrdih površina i parketa.

G·Force Plus

Za optimalnu učinkovitost čišćenja, G·Force Plus usisivači opremljeni su robusnom gumenom zaštitom ActiveBumper, koji štiti i nameštaj i usisivač - što znači jednu brigu manje.

G·Force Pro

Modeli iz Pro linije sa osvetljenim LED displejem uz upravljanje na dodir i pet automatskih programa, omogućavaju odabir željenog nivoa usisne snage, za različite vrste površina.

XpandZone četka
Gumirana zaštita ActiveBumper
LED ekran osetljiv na dodir

Kako funkcioniše?