Gorenje GardenFresh

Pravi za tebe.

Gorenje GardenFresh kombinovani frižideri

Izbor novog frižidera je veliki korak. Vama je potreban pravi, koji će dugo održati svežinu, koji će se prilagođavati svim vašim potrebama. Sa naprednim funkcijama koje osiguravaju svežinu i prate vaše potrebe, GardenFresh je pravi izbor.

  • AdaptTech – prilagođava temperaturu prema vašim navikama i produžava svežinu hrane IonAir with
  • MultiFlow 360° - jonizovani vazduh uklanja neželjene mirise i čuva hranu u savršenom stanju Convert
  • FreshZone – konvertuje namenu fioke za meso, kako bi voće i povrće ostali sveži duže vremena


Pogledajte sve modele GardenFresh kombinovanih frižidera


Svežina prilagođena baš za tebe

Convert FreshZone
Spremni za sve prilike
Ova korisna fioka jednostavno se transformiše iz fioke za ribu i meso u fioku za voće i povrće, tako da možete jednostavno smestiti sve svoje sveže proizvode.
AdaptTech
Kombinovani frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen da održi konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera. Frižider konstantno nadgleda način vašeg korišćenja i upravlja temperaturom, kako bi sprečio rast temperature, osiguravajući da hrana ostane duže sveža i smanjuje potrošnju energije.
CrispZone sa HumidityControl opciom
Sveže kao iz bašte
Prostrana CrispZone fioka je dizajnirana da sačuva hranjive sastojke i produži svežinu vašim namirnicama zahvaljujući niskoj temperaturi i opciji podešavanja nivoa vlažnosti.
SensoTech prekidač
Jednostavno upravljanje frižiderom i zamrzivačem
Veliki i pregledan LED ekran omogućava jednostavan pregled i upravljanje podešavanjima u aparatu. Pritiskanjem i držanjem 2 sekunde simbola °C na ekranu, jednostavno možete izabrati frižiderski ili zamrzivački deo i jednostavno podešavati temperaturu u njemu.
FastFreeze
Brzo zamrzavanje
Funkcija FastFreze zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala sve minerale u hrani. Nakon otprilike 2 dana, funkcija se automatski isključuje i temperatura zamrzivačkog dijela se vraća na prethodno podešenu.
SlotIn & KitchenFit
Prefinjen i elegantan dizajn
Sa novim dizajnom dubine ovaj frižider će se elegantno uklopiti u vašu kuhinju, istovremeno nudeći veoma veliki kapacitet za čuvanje namirnica.
LedLight
Dugoročno i štedljivo
LED osvjetljenje u frižideru omogućava odlično i izuzetno efikasno osvjetljenje. Njegov životni vek je trideset puta duži u odnosu na klasično osvetljenje, i štedi i do deset puta više električne energije.
EcoMode
Ušteda energije
U slučaju dužeg odsustva, frižider se može podesiti da radi u režimu uštede energije pošto se vrata frižidera neće često otvarati.