PRAVI ZA TEBE

PRAVI ZA TEBE.
JEDNOSTAVNO.
MAGIČNO
Otkrij NoFrost i MultiFlow 360° frižidere iz gorenja

Širok izbor za sve potrebe

Otkrijte široku lepezu frižidera, frižidera sa zamrzivačem i side-by-side frižidera i zamrzivača. Opremili smo ih naprednim funkcijama koje duže održavaju vašu hranu svežom, optimizuju proces hlađenja, daju vam dodatni prostor kada vam zatreba, prilagođavaju se svakoj vašoj potrebi i takođe sprečavaju nakupljanje mraza.

Zahvaljujući novom inverter kompresoru oni će uvek biti stabilni, tihi i izdržljivi. Dizajnirani, razvijeni i proizvedeni u Evropi kako bi se savršeno uklopili u svako okruženje i istakli izuzetnim energetski efikasnim performansama.

izaberite iz širokog asortimana frižidera i zamrzivača koji se prilagođavaju svim vašim potrebama, uklapaju vam se u način života i pojednostavljuju vaš svakodnevni život. 

Manje prostora, više funkcija

Sve što vam je potrebno za savršeno svežu i zamrznutu hranu upakovano u jedan aparat, koji se prilagođava vašim potrebama i željama. On ima AdaptTech, lonAir sa MultiFlow 360°, ConvertActive i druge napredne funkcije, koje pružaju izvanredne performanse za manju cenu.

Manja potrošnja, veći kapacitet

Vrhunski izbor za praktično i efikasno očuvanje svežine hrane. Moderan dizajn u kombinaciji sa naprednim funkcijama kao što su NoFrost Plus, Inverter Kompresor i ConvertActive, smanjuje odlaske u kupovinu i nudi lako dostupan i dobro organizovan prostor za vaše uvek sveže namirnice.

Izaberite savršeni aparat za sebe: