Korpa 

HomeMade šporeti

ŠPORETI ZA SAVRŠENE GURMANLUKE

Gorenje HomeMade

Želite da iznenadite porodicu i prijatelje sa izuzetnim ručkom?
Sa novim Gorenje HomeMade šporetima možete lako pripremiti veliki broj jela - tako ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Jednostavno upravljanje, praktične funkcije i pouzdan rad pomoći će vam da ostvarite sve kulinarske fantazije!


Pametna rešenja za ukusne rezultate

HomeMade oblik
Sve prednosti pečenja u pećima na drva
Tradicionalni, zaobljeni oblik Gorenje rerni je jedna od najvažnijih karakteristika naših šporeta. Inspirisan je tradicionalnim pećima na drva, i omogućava slobodno kretanje toplog vazduha. Pošto se na taj način hrana zagreva ravnomerno sa svih strana, uvek će biti savršeno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra.
BigSpace
Više prostora, za još veću slobodu u kuvanju
Povećani kapacitet rerne (do 70 litara) omogućava istovremeno pripremanje većih količina hrane. Optimizovana cirkulacija vazduha omogućava vazduhu da se slobodno kreće unutar rerne, a uz BigSpace veličinu rerne, u njih se lako može smestiti i velika ćurka ili svinjski but.
SuperSize
XXL plehovi koji odgovaraju svim rernama
Gorenje šporeti pružaju veću površinu za pečenje, i mogućnost korišćenja XXL plehova. Inovativna rešenja omogućavaju optimizovano trošenje struje i ravnomerno ispečenu hranu, bez obzira na količinu. Efikasno se koristi puna širina rerne dok se napredna tehnologija brine za to da hrana bude ravnomerno ispečena na svim nivoima.
MultiAir tehnologija
Savršeno sa svih strana
MultiAir tehnologija garantuje optimalnu cirkulaciju toplote unutar rerne. Zahvaljujući pametno postavljenim otvorima za ventilaciju na zadnjem zidu, i jedinstvenom zaobljenom obliku, vazduh u rerni se ravnomerno raspoređuje. Ventilator omogućava cirkulaciju toplog vazduha kroz celu zapreminu rerne, čineći hranu savršeno ispečenom sa svih strana. Dinamično kretanje vazduha takođe omogućava istovremeno pečenje na više nivoa bez mešanja mirisa i ukusa.
Pečenje na više nivoa
Više jela u jednom navratu
Kombinacija MultiAir tehnologije i HomeMade oblika rerne pomaže postizanje najtežeg cilja - pečenje na 4 nivoa istovremeno. Dobra vest - ukusi i mirisi se ne mešaju. Pametno raspoređivanje toplog vazduha omogućava da hrana bude ravnomerno ispečena na svakom nivou.
PerfectGrill
Dvostruki grejač za ravnomerno pečenu hranu
Najbolji rezultati pečenja postižu se uz pomoć kombinacije većih grejača, i manjih koji su pozicionirani unutar većih. Pametno postavljanje grejača omogućava optimalno raspoređivanje toplote i pruža najbolje rezultate pečenja svaki put, pa će hrana biti hrskava spolja i sočna iznutra. Varijabilna kombinacija grejača znači da se prema potrebi može koristiti spoljni ili unutrašnji grejač, ili oba istovremeno.
AquaClean
Jednostavno, lako čišćenje
Zahvaljujući posebnom, visokokvalitetnom emajlu u svim linijama novih Gorenje rerni, unapređena je efikasnost i lakoća upotrebe AquaClean funkcije. Sve što je potrebno jeste da sipate pola litra vode u posudu za pečenje i uključite AquaClean funkciju nakon svakog pečenja. Za samo 30 minuta, rezultati su vidljivi na čitavoj površini rerne i na plehovima za pečenje. Mrlje i masnoća će omekšati i mogu se lako obrisati.

Varijante ploče za kuvanje

Indukcijske ploče
Brzo i efikasno kuvanje, jednostavno čišćenje

Indukcijske ploče za kuvanje se dvostruko brže zagrevaju od HiLight ploča, što ih čini relativno ekonomičnijim i sigurnijim. Indukcijska ploča zagreva samo dno posude, dok ostatak površine ploče ostaje hladan i uvek je možete dodirnuti. Odmah prilagodite temperaturu, jednostavnim dodirom, što smanjuje rizik od prekomernog zagrevanja. To čini pripremu otopljene čokolade, sofisticiranih umaka i drugih remek-dela osetljivih na temperaturu vrlo jednostavnim.

Plinske ploče
Probudite svoju kreativnost

Vrlo je jednostavno kuvati poput pravog profesionalca. Sve što vam treba je kreativna iskra, jer se za sve ostalo brine vaš šporet Gorenje sa plinskom pločom za kuvanje. Veliki BigSurface, moćni gorionici ChefBurners i druge napredne opcije vam pomažu u vašim najluđim eksperimentima sa kuvanjem. Podstaknite svoju kreativnost i iznenadite vaše voljene osobe izvrsnim domaćim jelima.

Staklokeramičke ploče za kuvanje
Različiti grejni elementi za najbolje kuvarske rezultate

Gorenje staklokeramičke ploče za kuvanje dizajnirane su tako da ih možete vrlo lako koristiti u pripremi izvrsne hrane. Efikasne i pametne staklokeramičke ploče za kuvanje nude opcije koje olakšavaju kuvanje. Imaju dvostruke ili ovalne zone za kuvanje kako bi što bolje zadovoljile vaše potrebe. Posebne opcije poput indikatora zaostale toplote, programskog sata i pametnog upravljanja osiguravaju izvrstan rad i najviši nivo bezbednosti.

Saveti i trikovi

Napravite tortu u obliku srca za vašu ćerku

Pipremili smo jedan jednostavan blog post o tome kako napraviti tortu u obliku srca u tri jednostavna koraka. Na primer, ukoliko vaša ćerka želi tortu u obliku srca za njen rođendan a nemate odgovarajuću posudu, možete improvizovati.

Slasni mafini sa slaninom, sirom i jajima za samo 15 minuta

Nema ničeg slađeg za doručak na brzinu od mafina sa slaninom, sirom i jajima. Takođe sadrže i sve grupe hrane koje doručak treba da sadrži. Možda će ovo biti vaš najomiljeniji doručak ikada.