OmniFelx indukcijske ploče za kuvanje

INDUKCIJSKE PLOČE U SKLADU SA VAŠIM STILOM KUVANJA
NOVE INTUITIVNE OmniFlex INDUKCIJSKE PLOČE

Bilo da pripremate obrok za sebe ili kuvate za celu porodicu, Gorenje OmniFlex indukcijske ploče svaki put pružaju istinski uglađeno iskustvo kuvanja. Zahvaljujući mnoštvu fino podešenih opcija koje pojednostavljuju vašu interakciju sa površinom za kuvanje, priprema jela nikada nije bila jednostavnija, intuitivnija ili lakša.

Pametni načini da servirate neka od legendarnih jela na vaš sto.
Precizne performanse pomoću kojih ćete rasturiti kulinarske klasike.
Fleksibilno kuvanje koje će učiniti vašu večeru uzbudljivijom.

Zagrejte atmosferu!

AreaFlex

Povežite više zona za kuvanje kako biste napravili mesta za šerpe i tiganje svih oblika i veličina.

AutoDetect

Detektuje posuđe na površini ploče za kuvanje i automatski aktivira odgovarajuću zonu za kuvanje.

StepZone

Pomerite vaše posuđe u stranu bez brige da će se vaša hrana ohladiti dok kuvate.

IQ

Uvek savršeno podešavanje vremena i temperature za kuvanje bez zbrke.


Otkrijte dodatne opcije

Delete funkcija
Isključite pdoešavanja jednim pritiskom dugmeta
Ova funkcija posebno je korisna kada kuvate više jela istovremeno. Kada želite da isključite bilo koju zonu za kuvanje ili AreaFlex sa IqGrill funkcijom i postavljenim tajmerom, samo pritisnite X i gotovi ste. Bez pritiskanja u nedogled.
BridgeZone
A simple plan for super-sized pots
The induction hob with two connecting zones simplifies cooking in large-sized pots. Two separate cooking zones are bridged to form one with just a simple touch. Perfect for preparing bigger pieces of food and sides simultaneously.
Groove
Jedinstveno intuitivno upravljanje
Groove je poseban i jedinstven element koji usmerava i prirodno ograničava pokrete prstima pri klizanju po upravljačkoj liniji. Dodaje estetski element samoj ploči, a krajnji rezultat je izvanredno dizajnirana ploča koja omogućuje jednostavnu, brzu i intuitivnu upotrebu.
PowerBoost
Kuvanje maksimalnom brzinom
Funkcija PowerBoost pojačava grejanje, što rezultira znatno kraćim vremenom zagrevanja. Potrebno je samo 5,7 minuta da proključate 2 l vode sa 15˚C na 90˚C, što je polovina vremena od uobičajenih HiLight ploča.
Recall
Reaktivirajte vaša podešavanja
Ova funkcija je izuzetno praktična u prilikama kada slučajno isključite vašu ploču za kuvanje. U narednih 5 sekundi imate mogućnost da ponovo aktivirate poslednje korištena podešavanja na ploči, što je posebno korisno kada pripremate više od jednog jela. Potrebno je da u roku od 5 sekundi nakon što ste slučajno isključili ploču, istu ponovo uključite, i u roku od 5 sekundi pritisnete StopGo funkciju.