Nove Gorenje UltraClean mašine za pranje sudova

OD „ČISTOG“ DO ULTRA ČISTOG
New UltraClean dishwashers

Nove Gorenje UltraClean mašine za pranje sudova

Uživajte u savršeno čistom i osušenom posuđu svaki put

Kada govorimo o pranju sudova, prepustite da nova generacija UltraClean mašina za pranje posuđa uradi sav posao. Opremljene modernim karakteristikama i inovativnom tehnologijom one će vam omogućiti najviši stepen higijene i uvijek savršeno osušeno posuđe. Unutar elegantnog dizajna one donose visoki kvalitet i snažne performanse kako bi stvarno olakšali vaše svakodnevne poslove. Takođe, povezivanjem mašine za pranje posuđa na Wi-Fi, možete je nadzirati i upravljati preko ConnectLife mobilne aplikacije na svom pametnom telefonu. Zahvaljujući novoj Gorenje UltraClean generaciji mašina, pranje sudova je jednostavno transformisano od “čistog” do ultra čistog.

Otkrijte neverovatne prednosti Gorenje UltraClean mašina za pranje sudova

SmartUltra Dry
Superiorno suvo posuđe
Nakon ciklusa pranja, aktivira se ventilator i uklanja vrelu paru iz kade. Vlažnost se preusmerava nazad u kadu. Vrata mašine se automatski otvaraju taman toliko da pust svež vazduh unutra, što rezultira efikasnom zaštitom kuhinjskih površina od vrele pare. Ovo omogućava svežem vazduhu da dođe do sudova koji se kompletno suše.
Intensive CleanZone
Savršeno rešenje za najtvrdokornije mrlje i najprljavije sudove
Nove Gorenje mašine za pranje sudova imaju savršeno rešenje za najtvrdokornije mrlje i najprljavije sudove: Dve moćne i visoko efikasne prskalice koje se nalaze u zadnjem delu kade. Primenom visokog pritiska vode, one direktno "gađaju" najtvrdokornije mrlje što je savršeno za pranje tiganja, lonaca i tepsija.
ExtraHygiene sa UV tehnologijom
Uklanja 99,9% bakterija i virusa na još nižoj temperaturi
Pravi antibakterijski efekat čak i na programima sa niskom temperaturom (primer: ECO 55°C). UV svetlo se aktivira pomoću nove UV opcije, i pažljivo je postavljeno u hidraulični sistem. UV funkcija je opcionalna i može se koristiti na svim programima. Sa kombinacijom ECO, automatskog, dnevnog, noćnog i higijenskog porgrama, uklanja 99,9% bakterija i virusa iz vode za ispiranje.
SmartDosing
Bez sipanja do mesec dana
Ovo pametno rešenje za doziranje vam štedi vreme, deterdžent i energiju! Jednostavno sipajte deterdžent u rezervoar i možete da ne sipate ponovo i do mesec dana, što je u proseku oko 20 ciklusa pranja. U odnosu na program koji ste izabrali, mašina će automatski ubrizgrati pravu količinu deterdženta. Rezervoar može da se skine i lako se čisti.
ConnectLife
Sve o vašoj mašini za pranje sudova na dohvat ruke
Pojednostavite svoj život uz sve mogućnosti za kontrolu i proveru mašine za sudove na vašem mobilnom uređaju. Daljinsko upravljanje, mobilna obaveštenja i korisnička podrška su funkcije koje će vam pomoći da lakše upravljate svim procesima mašine gde god da se nalazite.
Prskalica na vrhu
Do 30% bolji rezultati pranja
Dodatna prskalica koja se nalazi na vrhu mašine osigurava bolje pokrivanje vodom i temeljno ispiranje koje donosi i do 30% bolje rezultate pranja. Svi sudovi i pribor će uvek biti savršeno oprani.