Korpa 

Kombinovane parne rerne Gorenje

ALL-IN-ONE KOMBINOVANA PARNA RERNA

TOPLOTA, PARA I SOUS VIDE

Ova kombinovana parna rerna menja način na koji kuvate i jedete a postoji puno razloga za to. Glavni razlog je to što će hrana koju spremate u njoj sigurno imati bolji ukus. Verujte nam na reč.

Kuvanje na pari je jedna od najzdravijih metoda kuvanja. Toplota se prenosi na hranu mnogo brže, pa umesto isušivanja jela, para ga održava vlažnim, ukusnijim i hranljivijim. Para omogućuje da hrana zadrži važne minerale i vitamine dok istovremeno zadržava pun i intenzivan ukus, teksturu i boju. Pored toga, hrana ostaje veoma sočna i mekana.


5 razloga za kupovinu parne rerne

Ukusna jela

Hrana kuvana na pari je sočnijeg, intenzivnijeg i punog ukusa. Povrće ostaje čvrsto jer je njegova unutrašnja struktura sačuvana, atraktivnog je izgleda jer para ne utiče na promenu boje povrća. Posuđe se ne isušuje i ne zagoreva, priprema se bez ili sa minimalno masnoće. Ljudi sa aktivnim stilom života pripremaju na pari gotovo sve, pored povrća, ribe i mesa, i špagete, pirinač, krompir, supe, soseve i deserte.

Kuvanje na pari je najzdraviji način pripreme hrane

Kuvanje na pari je jedan od najzdravijih načina pripreme hrane. Zahvaljujući pari, hrana zadržava prirodnu sočnost i esencijalne hranjive sastojke, poput minerala i vitamina. Sve Gorenje parne rerne Gorenje takođe omogućuju pripremu hrane pomoću SOUS-VIDE metode. Sporo kuvanje na niskoj temperaturi od 30 ili 40 Celzijevih sstepena pogodno je za pripremu mesa, ribe, svih vrsta voća i povrća.

Uštedite vreme

U kombinovanoj parnoj rerni hrana se priprema mnogo brže nego u konvencionalnim rernama. Uz to može se istovremeno kuvati nekoliko jela na različitim nivoima. Istovremeno možete pripremati losos, krompir i povrće, bez mešanja mirisa.

Jednostavno čišćenje i održavanje

Čišćenje unutrašnjosti parnih rerni nakon upotrebe pare izuzetno je jednostavno, jer vlaga sprečava isušivanje prljavštine. Isto se odnosi i na uklanjanje kamenca, dovoljno je samo da se pridržavate pravila za upotrebu rerne.

Čak tri rerne u jednoj

U svim Gorenje kombinovanim parnim rernama možete peći jela, kuvati na pari ili koristiti kombinaciju obe funkcije.


Kombinovana parna rerna može sve

PureSteam
Bez kapljica vode, samo čista para
Gorenje kombinovane rerne na paru karakterišu odlične performanse kuvanja na pari koju proizvode bez kapljica vode. Ovo sprečava da hrana bude gnjecava, zadržava nutritivne sastojke i održava vlažnost hrane i pun ukus. Idealna je i za odmrzavanje pošto vruća para ravnomerno okruži hranu bez stvaranja pregrejanih tačaka.
SousVide
Jedan korak do mekane i ukusne hrane
Metoda pripreme hrane sous vide priprema hranu na način da zadržava vitamine, minerale i ostale nutritivne sastojke. Kombinacija pare i niže temperature omogućava da se hrana pripremi u vakumiranim kesama, što čini da meso bude ukusno i mekano, a povrće glatko i čvrsto.
MultiSteam 360°
Potpun pristup kuvanju na pari
Nakon što para uđe u rernu kroz brojne otvore, specijalni ventilator je raspoređuje jednako, dajući hrani nežan i pažljiv osećaj. Jedan rezervoar vode je dovoljan za čitav proces kuvanja tako da nije potrebno dodatno otvaranje rerne i rezervoara, što štedi vreme i energiju i poboljšava ukupan rezultat kuvanja na pari. Hrana pripremljena na pari zadržava svoje nutritivne vrednosti i ne zahteva dodatno ulje.

Hajde da testiramo kombinovanu parnu rernu

"Najbolja šnicla koju sam probao u životu!"

"Mmmm... Meki i hrskavi krompirići!"

"Ovaj brokoli nije kao hrana iz vrtića."